Siirry suoraan sisältöön

TTCA22

Vuoden 2022 TTCA huipentui finaalitapahtumaan Helsingissä Kaivohuoneella 21.5.2022, jossa mustikkapää-nuorista koostuva tuomaristomme palkitsi parhaat tiktokkaajat, jotka omalla toiminnallaan luovat parempaa somekulttuuria ja työskentelevät aktiivisesti kiusaamista vastaan. Huikea tapahtuma ja Mustikkapäät kiittää jokaista mukana ollutta!

Katso tunnelmia finaalitapahtumasta TÄÄLTÄ!

VUODEN 2022 VOITTAJAT

TTCA-Ikonit-Mustikkapaa

🏆 Vuoden Mustikkapää @juhoflow 🏆

Juholla on mieletön taito viihdyttää ja samalla luoda lämmin ja turvallinen tila yleisölleen. Tuomaristomme mielestä Juho on ehdottomasti yksi parhaista tiktokkaajista. "Juho tekee hyvin kiusaamisen vastaista sisältöä sekä on kannustava ja kertakaikkiaan I H A N A", eräs tuomariston jäsen osuvasti kirjoitti.

TTCAFI Vuoden Positiivisin

Vuoden Positiivisin: @leevinomatretket

Leevin videot saavat takuuvarmasti hymyn huulille! Samanlaista positiivista energiaa saa kyllä hakea. Tuomaristomme mielestä Leevin videoita jaksaisi katsoa vaikka koko päivän!

TTCAFI Vuoden Viihdyttävin

Vuoden Viihdyttävin: @rouzimary

Rouzimary nappasi jo toista kertaa putkeen Vuoden Viihdyttävin tiktokkaaja tittelin! "Ihana ja mukava tyyppi! Hänen sisältö on parasta ja hänestä huokuu positiivisuus sekä aito kiinnostus videoiden tekoon", tuomaristo arvioi.

TTCAFI Vuoden Kiinnostavin

Vuoden Kiinnostavin: @laurarouta

Lauran videoiden kautta pääsee tutustumaan silmäproteesien mielenkiintoiseen maailmaan. Hän tekee upeaa työtä niin silmäproteesien kuin erilaisuuden ymmärtämisen eteen. Tuomaristomme sanoin: "Hänen videot ovat tosi kiinnostavia ja tärkeitä! Lauralla on erikoinen ja hieno työ!"

TTCA-Ikonit-Inspirivin

Vuoden Inpiroivin: @muumijens

Muumijensillä on taito valaa katsojiin rohkeutta toteuttaa itseään ja olla aidosti oma itsensä. "Lämmin ihana persoona ja muumifaktat koukuttavat katsomaan! On hauska nähdä mitä kaikkea muumeihin liittyvää hän tulee vielä keksimään", kertoo tuomaristo.

TTCA-Ikonit-Ihanin

Vuoden Ihanin: @asikainenmiisa

"Hän on suloinen ja IHANA! Hän luo meille seuraajille lämpimän tunnelman ja on semmonen "kaikkien isosisko". Ihanan positiivinen ja tuo itsevarmuutta", kuvaili tuomaristomme Miisaa.

TTCAFI Vuoden Vaikuttaja

Vuoden Vaikuttaja: @tolonenandreas

Kun puhutaan vaikuttavuudesta Andreas on kyllä omaa luokkaansa! Huikea sisällöntuottaja, viihdyttäjä ja esikuva monille, joka osaa ottaa kantaa myös tärkeisiin aiheisiin.

TTCAFI Vuoden Tulokas

Vuoden Pikkunen @evelynsofiee

Evelynsofiee tarjoaa takuuvarmaa viihdettä ja rikkoo rohkeasti tabuja sisällöillään. Hänestä kuullaan vielä!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANI

Yhteistyössä mukana