Siirry suoraan sisältöön

TTCA21

Keväällä 2021 Mustikkapäät järjestivät Suomen ensimmäisen TikTok Creator Awards -tapahtuman. Tapahtumassa palkitaan vuosittain Suomen parhaat tiktokkaajat, jotka omalla toiminnallaan luovat positiivista ja kiusaamisesta vapaata somekulttuuria.

 

Vuoden 2021 tapahtuma järjestettiin täysin digitaalisena TikTokissa.  Digitaalinen tapahtuma oli koko kevään mittainen ja se huipentui Mustikkapäiden synttäriviikonloppuna 21.-23.5. järjestettyyn finaalii-striimiin. Tapahtuma sai huikeasti näkyvyyttä ja suosiota! Iso kiitos kaikille osallistujille!

VOITTAJAT

TTCAFI Vuoden Positiivisin

Vuoden Positiivisin: @eurohoo

Eurohoon saapuminen TikTokiin saattoi olla parasta, mitä suomitiktokille on tapahtunut! Hänellä on kyky kääntää tilanne kuin tilanne parhain päin ja positiivisempaa tyyppiä saa kyllä hakea!

TTCAFI Vuoden Viihdyttävin

Vuoden Viihdyttävin: @rouzimary

SV: Aiheuttaa hyväntuulisuutta. Rouzimaryn sisältö on loistava yhdistelmä samaistuttavia tilanteita ja persoonallista kerrontaa. Sarjat koukuttavat katsomaan lisää ja saavat katsojan kuin katsojan hyvälle tuulelle.

TTCAFI Vuoden Kiinnostavin

Vuoden Kiinnostavin: @jasmin.ngo

Jasmin on seikkailija ja todellinen monilahjakkuus, joka on kiinnostunut melkeinpä kaikesta. Jasminin hyppysissä jopa tavalliset arkiset asiat muuttuvat kiinnostaviksi seikkailuiksi!

TTCAFI Vuoden Vaikuttaja

Vuoden Vaikuttaja: @bertarr

Kun puhutaan vaikuttavuudesta on Bertarr nuossut viimeisen vuoden aikana täysin omalle tasolleen. Bertarr tekee lauluja aiheesta kuin aiheesta sujuvasti ja nämä laulut ovat muovanneet suomalaista somekulttuuria viimeisen vuoden aikana todennäköisesti enemmän kuin mikään muu yksittäinen tekijä.

TTCAFI Vuoden Tulokas

Vuoden Tulokas: @arttu_laitinen

Huikea energia! Arttu on tyyppi, jolla on positiivinen vire päällä koko ajan. Hän tuntuu saavan entistä enemmän virtaa haippaamalla muita parempaan. Artun kaltaisia tyyppejä tarvitaan ehdottomasti lisää suomitiktokiin!

TTCAFI Vuoden Pikkuinen

Vuoden Pikkuinen: @jullevaax

Jullelta ei jutut lopu! Kaikenlaista viihdyttävää ja hauskaa sisältöä persoonallisella tyylillä. Uskomme, että Jullesta tullaan vielä kuulemaan lisää!

TTCA-Ikonit-Mustikkapaa

+ Vuoden Mustikkapää @ogruuti

Ruuti on todellinen esikuva, roolimalli ja vaikuttaja! Hän tuottaa sisältöä rohkeasti ja aidosti omana itsenään ja tekee upealla tavalla kiusaamisen vastaista työtä. Todellinen oikean elämän supersankari!

TTCA-Ikonit-Mustikkapaa

+ Vuoden Tsemppari @laurahoo

Laura piristää niin sisällöillään kuin ihanilla ja tsemppaavilla kommenteillaan koko suomitiktokkia! Huikea sisällöntuottaja, jolla on sydän paikallaan!

YLEISÖÄÄNESTYS

Tuomaristo

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANI

Yhteistyössä mukana: