Siirry suoraan sisältöön

TikTok Creator Awards

by Mustikkapäät

Mustikkapäiden järjestämässä TikTok Creator Awards Suomi  -tapahtumassa palkitaan parhaat tiktokkaajat, jotka omalla toiminnallaan luovat positiivista ja kiusaamisesta vapaata somekulttuuria!

Mustikkapäät on TikTokista alkunsa saanut ilmiö ja yhteisö, joka syntyi vastaliikkeenä kiusaamiselle ja negatiivissävytteiselle somekulttuurille keväällä 2020. Tavoitteemme on rakentaa positiivisempaa ja turvallisempaa some- ja nuorisokulttuuria.

TikTokkaajat ja muut somesisällöntuottajat toimivat esikuvina ja roolimalleina nuorille, joten heidän toiminta vaikuttaa suoraan nuorten asenteisiin. Tästä syystä syntyi TikTok Creator Awards by Mustikkapäät eli TTCA!

Tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa keväällä 2021 ja se sai huikean suosion, joten oli selvää, että teemme siitä vuosittaisen perinteen.

Lisätietoja tapahtumasta ja sen kulusta löydät Mustikkapäiden TikTok-kanavalta @mustikkapaat!

 

@mustikkapaat Vastaus käyttäjälle @copra_123 Paljon onnea kaikille voittajille ja iso kiitos huikeille esiintyjille sekä ihan jokaiselle paikalla olleelle!! 🫶😍💙 #ttca23 #ttcafi #mustikkapäät #stopkiusaamiselle ♬ alkuperäinen ääni - Mustikkapäät

Mustikkapäiden yhteistyökumppani Suomen suurin nettinuorisotalo NETARI on myös mukana tämän vuoden TTCA:ssa! Käy tutustumassa Netarin sivuihin TÄÄLTÄ!