TikTok Creator Awards Suomi 2021

by Mustikkapäät

Mustikkapäiden järjestämässä TikTok Creator Awards Suomi 2021 -tapahtumassa palkitaan parhaat tiktokkaajat, jotka omalla toiminnallaan luovat positiivista somekulttuuria ja tekevät kiusaamisen vastaista työtä.

 

Mustikkapäät on TikTokista alkunsa saanut ilmiö ja yhteisö, joka syntyi vastaliikkeena kiusaamiselle ja negatiivissävytteiselle somekulttuurille keväällä 2020. Tavoitteemme on rakentaa positiivisempaa ja turvallisempaa some- ja nuorisokulttuuria. TikTokkaajat ja muut somesisällöntuottajat toimivat esikuvina ja roolimalleina nuorille, joten heidän toiminta vaikuttaa suoraan nuorten asenteisiin. Tästä syystä syntyi TikTok Creator Awards Suomi.

Tapahtuma järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa ja vallitsevien olosuhteiden takia se järjestetään täysin digitaalisena. Digitaalinen tapahtuma on koko kevään mittainen ja se huipentuu Mustikkapäiden synttäriviikonloppuna 21.-23.5. järjestettävään finaaliin. Ensisijaisena näyttämönä tapahtumalle toimii TikTok. Pääset seuraamaan tapahtumaan Mustikkapäiden TikTok-tilin kautta @mustikkapaat.

Finaistit valikoituvat yleisöäänestyksen perusteella. Äänestykseen on valikoitu tiktokkaajia ilmoittautumisen ja yleisön lähettämien vinkkien perusteella. 

Äänestyksessä on kuusi (6) kategoriaa (Vuoden Positiivisin, Vuoden Viihdyttävin, Vuoden Kiinnostavin, Vuoden Vaikuttaja, Vuoden Tulokas ja Vuoden Pikkuinen), joista jokaisesta kolme (3) eniten ääniä saanutta pääsee finaaliin.

Äänestystulos määrittelee finalisteille lähtöpisteet. Finaalilähetyksessä jokainen tuomari pisteyttää finalistit ja jokaisen kategorian voittaja palkitaan.

Lisäksi palkitsemme kaksi tiktok-käyttäjää näiden kategorioiden ulkopuolelta Mustikkapäiden synttäripäivänä 21.5. Nämä ovat Vuoden Mustikkapää ja Vuoden Tsemppari. Vuoden Mustikkapää tekee aktiivisesti kiusaamisen vastaista sisältöä, levittää Mustikkapäiden sanomaa ja pyrkii omalla toiminnallaan luomaan positiivisempaa somekulttuuria. Vuoden Tsemppari taas on kommenttikenttien supersankari, joka jättää positiivisia ja kannustavia kommentteja muille.

Yhteydenotot osoitteeseen mustikkapaat@cj-insight.com

 

Aikataulu

Yleisöäänestys 13.3.-16.5.2021

Mustikkapäiden synttäriLIVE 21.5.2021 klo 17 ->

FINAALI 23.5.2021 klo 14 ->

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANI

Yhteistyössä mukana: