Siirry suoraan sisältöön

TikTok Creator Awards Suomi

by Mustikkapäät

Mustikkapäiden järjestämässä TikTok Creator Awards Suomi  -tapahtumassa palkitaan parhaat tiktokkaajat, jotka omalla toiminnallaan luovat positiivista ja kiusaamisesta vapaata somekulttuuria!

Mustikkapäät on TikTokista alkunsa saanut ilmiö ja yhteisö, joka syntyi vastaliikkeenä kiusaamiselle ja negatiivissävytteiselle somekulttuurille keväällä 2020. Tavoitteemme on rakentaa positiivisempaa ja turvallisempaa some- ja nuorisokulttuuria.

TikTokkaajat ja muut somesisällöntuottajat toimivat esikuvina ja roolimalleina nuorille, joten heidän toiminta vaikuttaa suoraan nuorten asenteisiin. Tästä syystä syntyi TikTok Creator Awards by Mustikkapäät eli TTCA!

Tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa keväällä 2021. Vallitsevista olosuhteista johtuen tapahtuma järjestettiin täysin digitaalisena TikTokissa. Digitaalinen tapahtuma oli koko kevään mittainen ja se huipentui Mustikkapäiden synttäriviikonloppuna 21.-23.5. järjestettyyn finaalii-striimiin. Tapahtuma sai huikeasti näkyvyyttä ja suosiota, joten oli selvää, että teemme siitä vuosittaisen perinteen.

Seuraavana vuonna pääsimme järjestämään finaali-tapahtuman livenä Helsingissä Kaivohuoneella. Oheisesta videosta pääset kurkkaamaan tunnelmia!

Vuoden 2023 TTCA starttaa keväällä ja huipentuu 23.9. Helsingissä Tiivistämöllä! Lisätietoa tulossa pian! 

@mustikkapaat Tiiätkö jo voittajat? 😃💙 #ttca22 #ttcafi #mustikkapäät ♬ Palo - Saša