Ilmoittautuminen vuoden 2022 TTCA:han on auki!

Oletko intohimoinen sisällöntuottaja, joka omalla toiminnallasi pyrit rakentamaan positiivista ja kiusaamisesta vapaata somekulttuuria? Ilmianna itsesi valitsemalla sinulle parhaiten sopiva kategoria ja kertomalla lyhyesti, miksi juuri sinä olisit sopiva ehdokas! 

Voit myös vinkata meille oman suosikki tiktokkaajasi! Vinkkaa tiktokkaajaa TÄÄLTÄ.

Ilmoittautumisaika 3.11.-22.12.2021. 

KATEGORIAT

TTCAFI Vuoden Positiivisin

Vuoden Positiivisin

Vuoden positiivisin tiktokkaaja luo omalla sisällöllään positiivista somekulttuuria ja hänen olemuksensa piristää ankeimmankin päivän.

TTCA-Ikonit-Ihanin

Vuoden Ihanin

Vuoden Ihanin tiktokkaaja saa katsojan kuin katsojan tuntemaan itsensä ihanaksi! Hänellä on taito nostattaa seuraajiensa itsetuntoa ja hän kannustaa jokaista lempeyteen itseään kohtaan.

TTCAFI Vuoden Viihdyttävin

Vuoden Viihdyttävin

SV: Aiheuttaa hyväntuulisuutta. Vuoden viihdyttävimmän tiktokkaajan videot saavat hymyn kareilemaan paatuneimmankin negistelijän suupieliin.

TTCAFI Vuoden Kiinnostavin

Vuoden Kiinnostavin

Missä part 2?!! Vuoden kiinnostavimman tiktokkaajan videot herättävät tiedonjanon ja koukuttavat kuulemaan aiheesta lisää.

TTCA-Ikonit-Inspirivin

Vuoden Inspiroivin

Vuoden Inspiroivimmalla tiktokkaajalla on taito valaa yleisöönsä rohkeutta toteuttaa itseään, innostua ja tehdä juuri niitä asioita, jotka itsestä tuntuu hyvältä.

TTCAFI Vuoden Vaikuttaja

Vuoden Vaikuttaja

Vuoden Vaikuttaja näyttää suuntaa muille. Hänen sisällöt herättelevät usein ajatuksia ja omalla toiminnallaan hän muovaa somekulttuuria positiivisempaan ja suvaitsevaisempaan suuntaan.

TTCAFI Vuoden Pikkuinen

Vuoden Pikkuinen

Vuoden Pikkunen ei ole vielä päässyt kunnolla kasvuun TikTokissa, mutta tekee työtä paremman somekulttuurin eteen ja ansaitsisi monen mielestä jo enemmän seuraajia. Hänellä on ilmoittautumishetkellä ollut alle 5000 seuraajaa.

TTCA-Ikonit-Mustikkapaa

+ Vuoden Mustikkapää

Vuoden Mustikkapää taistelee aktiivisesti kiusaamista vastaan ja omalla toiminnallaan muovaa suomalaista somekulttuuria positiivisemmaksi ja turvallisemmaksi. Vuoden 2022 Mustikkapää julkaistaan TTCA 2022 -finaalissa (ei yleisöäänestystä).

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANI