Äänestys on päättynyt!

TTCAFI Vuoden Positiivisin

Vuoden Positiivisin

Vuoden positiivisin tiktokkaaja luo omalla sisällöllään positiivista somekulttuuria ja hänen olemuksensa piristää ankeimmankin päivän. Kuka seuraavista on sun mielestä Vuoden Positiivisin?

TTCAFI Vuoden Viihdyttävin

Vuoden Viihdyttävin

SV: Aiheuttaa hyväntuulisuutta. Vuoden viihdyttävimmän tiktokkaajan videot saavat hymyn kareilemaan paatuneimmankin negistelijän suupieliin. Kuka seuraavista on sun mielestä Vuoden Viihdyttävin?

TTCAFI Vuoden Kiinnostavin

Vuoden Kiinnostavin

Missä part 2?!! Vuoden kiinnostavimman tiktokkaajan videot herättävät tiedonjanon ja koukuttavat kuulemaan aiheesta lisää. Kuka seuraavista on sun mielestä Vuoden Kiinnostavin?

TTCAFI Vuoden Vaikuttaja

Vuoden Vaikuttaja

Vuoden Vaikuttaja näyttää suuntaa muille. Hänen sisällöt herättelevät usein ajatuksia ja omalla toiminnallaan hän muovaa somekulttuuria positiivisempaan ja suvaitsevaisempaan suuntaan. Kuka seuraavista on sun mielestä Vuoden Vaikuttaja?

TTCAFI Vuoden Tulokas

Vuoden Tulokas

Vuoden Tulokas on lyhyessä ajassa jättänyt positiivisen vaikutuksen tiktok-kansaan. Hänen sisällöt voi olla viihdyttäviä, kouluttavia tai mitä tahansa sisältä väliltä. Kuka seuraavista on sun mielestä Vuoden Tulokas?

TTCAFI Vuoden Pikkuinen

Vuoden Pikkuinen

Vuoden Pikkunen ei ole vielä päässyt kunnolla kasvuun TikTokissa, mutta tekee työtä paremman somekulttuurin eteen ja ansaitsisi monen mielestä jo enemmän seuraajia. Hänellä on ilmoittautumishetkellä ollut alle 5000 seuraajaa. Kuka seuraavista on sun mielestä Vuoden Pikkuinen?

TTCA-Ikonit-Mustikkapaa

+ Vuoden Mustikkapää ja Vuoden Tsemppari

Tulemme lisäksi palkitsemaan erikseen Vuoden Mustikkapään sekä Vuoden Tsempparin Mustikkapäiden 1-vuotis syntämäpäivänä 21.5.2021.

Vuoden Mustikkapää on sisällöntuottaja, joka taistelee aktiivisesti kiusaamista vastaan omilla sisällöillään, luo positiivista somekulttuuria ja levittää Mustikkapäiden sanomaa.

Vuoden Tsemppari on kommenttikenttien supersankari. Hän ei välttämättä tuota itse sisältöä, mutta hänen jättämiä positiivisia ja kannustavia kommentteja voi bongata ympäri TikTokin.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANI

Yhteistyössä mukana: